Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montreal Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montreal Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montreal Lufthavn miniguide

Leiebil Montreal Lufthavn
Bilutleie Montreal Lufthavn

Montréal-Pierre Elliott Trudeau Internasjonale Flyplass (YUL) befinner seg 25 km vest for Montreal. Det går flybuss mellom sentrum av Montreal og flyplassen. De bilutleieselskapene som tilbyr sin service på flyplassen er Alamo, Budget, Hertz, Avis, National, Enterprise, Dollar og Thrifty.

12,207,309 passasjerer besøkte Montreal Lufthavn i 2009, dette gjør den til den 3. største flyplassen i Canada etter antall passasjerer. Flyplassen er hovedbase for 4 flyselskaper, det er Sunwing Airlines, Air Canada, Air Transat og CanJet. Fra Montreal kan en fly direkte til 130 destinasjoner i hele verden, i overkant av 50 av disse er internasjonale. Det er den eneste flyplassen i Canada som har direkteflygninger til Afrika.

Montreal Lufthavn har en stor taxfree-butikk, og et godt utvalg av barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, postkontor, kapell, baby/familierom, lekerom for barn og VIP-lounge. Det fins flere hoteller like i nærheten, et av dem er Auberge de l’Aéroport som kan nås med en shuttle-buss.