Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montreal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montreal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montreal miniguide

Leiebil Montreal
Bilutleie Montreal

Montreal er Canadas nest største by og i 2006 ble innbyggertallet målt til over 1 600 000 innenfor bygrensene, mens tallet i Greater Montreal lå på over 3 600 000. Montreal ligger på Montreal Island i provinsen Quebec, helt sørøst i landet. I byens nærliggende område renner elvene St. Lawrence River og Rivière des Prairies. Montreal er den nest største fransktalende byen i verden etter Paris.

Montreal er en kulturby som kan by på mange forskjellige attraksjoner og festiviteter. Det verdenskjente underholdningsselskapet Cirque de Soleil holder til her og byen arrangerer i tillegg flere festivaler. Her går den største komediefestivalen i verden av stabelen med navnet Just for Laughs, eller ”bare for gøy” på norsk. Byen er også rik på museer og botaniske hager, samt fire romerske basilikaer.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau Internasjonale Flyplass går også under navnet Dorval Airport og befinner seg omtrent 15 km utenfor byen. I 2008 var flyplassen den tredje største i Canada med 12,8 millioner passasjerer.