Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montreal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montreal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montreal miniguide

Leiebil Montreal

Bilutleie Montreal

Montreal er Canadas nest største by og i 2006 ble innbyggertallet målt til over 1 600 000 innenfor bygrensene, mens tallet i Greater Montreal lå på over 3 600 000. Montreal ligger på Montreal Island i provinsen Quebec, helt sørøst i landet. I byens nærliggende område renner elvene St. Lawrence River og Rivière des Prairies. Montreal er den nest største fransktalende byen i verden etter Paris.

Montreal er en kulturby som kan by på mange forskjellige attraksjoner og festiviteter. Det verdenskjente underholdningsselskapet Cirque de Soleil holder til her og byen arrangerer i tillegg flere festivaler. Her går den største komediefestivalen i verden av stabelen med navnet Just for Laughs, eller ”bare for gøy” på norsk. Byen er også rik på museer og botaniske hager, samt fire romerske basilikaer.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau Internasjonale Flyplass går også under navnet Dorval Airport og befinner seg omtrent 15 km utenfor byen. I 2008 var flyplassen den tredje største i Canada med 12,8 millioner passasjerer.

Norsk bokmål