Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Regina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Regina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Regina miniguide

Leiebil Regina
Bilutleie Regina

Regina tilhører den sørlige provinsen Saskatchewan som ligger mot øst i Canadas vestlige del. Byen befinner seg sør i provinsen, ikke langt fra grensen til USA. Regina ble hovedstaden i Saskatchewan i 1905, og i 2008 ble innbyggertallet målt til nesten 180 000 innenfor bygrensene. Regina ble grunnlagt i 1882 da den transkanadiske jernbanelinjen ble lagt og het fram til da Oscana.

Regina var hovedkvarteret for Northwestern Mounted Police fram til 1920 og er i dag det vestlige hovedkvarteret for Royal Canadian Mounted Police. For å lære mer om landets ridende politi kan man besøke RCMP Heritage Center. Andre museer som er viet til området og landets historie er Royal Saskatchewan Museum og Regina Plains Museum. Byen har mange parker og aktivitetstilbud, blant annet golf, tennis og sykling, i tillegg til gallerier og teatre. Casino Regina frister med forskjellige spillbord og en underholdningsscene.

Regina Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 7 km utenfor sentrum og var den nest travleste flyplassen i Saskatchewan i 2008.