Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Toronto Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Toronto Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Toronto Lufthavn miniguide

Leiebil Toronto Lufthavn

Bilutleie Toronto Lufthavn

Toronto Pearson Internasjonale Flyplass (YYZ) også kjent som Lester B. Pearson Internasjonale Flyplass eller Toronto Pearson, ligger 27 km nordvest for Toronto i Canada. Det går jevnlig buss mellom sentrum av Toronto og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen ligger ved parkeringsplassen i termnalen, og er Budget, Hertz, Avis, National/Alamo, og Dollar/Thrifty.

30.4 millioner passasjerer besøkte Toronto Lufthavn i 2009 som er den største flyplassen i Canada. Flyplassen har et godt rutenett når det gjelder internasjonale destinasjoner, 74 ulike flyselskaper tilbyr direkte flyreiser til rundt 100 destinasjoner i hele verden.

Flyplassen har 2 terminaler som er forbundet med hverandre med tog, og har nylig gått gjennom et stort utvidnings- og renoveringsprosjekt. Toronto Lufthavn er hovedbase for 8 ulike flyselskaper, blant annet Air Georgian og Air Canada.

Utvalget av diverse spise- og drikkesteder er svært godt, det er også shoppingmulighetene. Andre fasiliteter er manikyr, trådløst internett, minibank, baby/familierom, kapell, skopussing og legesenter. Sheraton Gateway Hotel ligger på flyplassen og har et stort businessenter.

Norsk bokmål