Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Toronto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Toronto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Toronto miniguide

Leiebil Toronto
Bilutleie Toronto

Toronto er den største byen i Canada med et befolkningstall på over 2 500 000 i 2006. Regner man med antall innbyggere i forstedene også, øker tallet med enda 2 500 000. Toronto er hovedstaden i provinsen Ontario som befinner seg nær grensen til USA. Byen ligger på vestbredden av innsjøen Lake Ontario.

Toronto vokste til en by rundt et fransk fort som ble bygd i 1749, og i dag er byen et moderne finans- og kultursenter. Bybildet er preget av historiske bygninger og skyskrapere samt flere parker. Mange reiser til Toronto på grunn av vintersportsaktiviteter og de mange serveringsstedene som spesialiserer seg i varm sjokolade. Bowmanville Zoological Parc er Canadas eldste dyrehage og ble etablert i 1919. I dag kan besøkende oppleve aktiviteter som elefantridning, mating av løver og forskjellige show.

Toronto Pearson Internasjonale Flyplass er den største og travleste flyplassen i Canada med over 30 millioner passasjerer i 2008. Flyplassen ligger ca. 30 km utenfor byen.