Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Toronto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Toronto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Toronto miniguide

Leiebil Toronto

Bilutleie Toronto

Toronto er den største byen i Canada med et befolkningstall på over 2 500 000 i 2006. Regner man med antall innbyggere i forstedene også, øker tallet med enda 2 500 000. Toronto er hovedstaden i provinsen Ontario som befinner seg nær grensen til USA. Byen ligger på vestbredden av innsjøen Lake Ontario.

Toronto vokste til en by rundt et fransk fort som ble bygd i 1749, og i dag er byen et moderne finans- og kultursenter. Bybildet er preget av historiske bygninger og skyskrapere samt flere parker. Mange reiser til Toronto på grunn av vintersportsaktiviteter og de mange serveringsstedene som spesialiserer seg i varm sjokolade. Bowmanville Zoological Parc er Canadas eldste dyrehage og ble etablert i 1919. I dag kan besøkende oppleve aktiviteter som elefantridning, mating av løver og forskjellige show.

Toronto Pearson Internasjonale Flyplass er den største og travleste flyplassen i Canada med over 30 millioner passasjerer i 2008. Flyplassen ligger ca. 30 km utenfor byen.

Norsk bokmål