Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Jose

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Jose inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Jose miniguide

Leiebil San Jose
Bilutleie San Jose

San José er hovedstaden i Costa Rica og har en sentral beliggenhet, noe nærmere vestkysten og Stillehavet enn østkysten og Det karibiske hav. Byen ligger i dalen Valle Central og det er omtrent 50 km til vestkysten. San José tilhører provinsen med samme navn og er den største byen i landet. I 2007 bodde det omtrent 335 000 innbyggere i San José.

Naturen er rik og frodig, og byen skilter med mange parker hvorav Parque Metropolitano La Sabana er den største. Det er utrolig mange museer i San José, blant annet barnemuseet Museo de los Niños og det eksotiske insektmuseet Museo de Insectos de la Universidad de Costa Rica. En av de mest berømte bygningene er det vakre nasjonalteateret fra 1897. Omtrent en time utenfor San José ligger den aktive vulkanen Poás som er en stor attraksjon.

Tobías Bolaños Internasjonale Flyplass ligger ca. 8 km utenfor byen, og det tar rundt 20 minutter å kjøre til hovedflyplassen Juan Santamaría Internasjonale Flyplass.