Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aabenraa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aabenraa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aabenraa miniguide

Leiebil Aabenraa
Bilutleie Aabenraa

Aabenraa (eller Åbenrå) ligger i Region Syd-Danmark, og er grensekommune mot Tyskland i sør. Byen har 16.042 innbyggere (2009), og er først og fremst kjent for å ha Sør-Jyllands største og viktigste havn – med betydelig skipsfart og havneindustri.

Aabenraa kan by på flott arkitektur fra ulike tidsepoker, og populære severdigheter er bl.a Sankt Nikolaj kirke – bygget i perioden 1250 – 1260 samt Brundlund Slot fra 1400-tallet, som i dag fungerer som kunstmuseum. Andre severdigheter er Sjøfartsmuseet og Den gamle Postgård fra 1758 – med den vakre «Fru Beyers Have». Byen har også mange flotte skulpturer og monumenter, samt oldtidsminner og ruiner – bl.a. Hærulfstenen.

Det er gode bademuligheter sommerstid langs Aabenraas 100 km lange kyststrekning. – med idylliske bukter og viker. I tillegg kan turister nyte godt av stedets natur- og aktivitetsmuligheter som f.eks. fisking, sykling, tennis, ridning og golf.
I Aabenraa sentrum er det gode shoppingmuligheter i en av landets lengste gågater (1,2 km) – med mange sjarmerende torv og små spesialbutikker.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger ca. 25 km fra Aabenraa sentrum