Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Aabenraa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aabenraa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aabenraa miniguide

Leiebil Aabenraa

Bilutleie Aabenraa

Aabenraa (eller Åbenrå) ligger i Region Syd-Danmark, og er grensekommune mot Tyskland i sør. Byen har 16.042 innbyggere (2009), og er først og fremst kjent for å ha Sør-Jyllands største og viktigste havn – med betydelig skipsfart og havneindustri.

Aabenraa kan by på flott arkitektur fra ulike tidsepoker, og populære severdigheter er bl.a Sankt Nikolaj kirke – bygget i perioden 1250 – 1260 samt Brundlund Slot fra 1400-tallet, som i dag fungerer som kunstmuseum. Andre severdigheter er Sjøfartsmuseet og Den gamle Postgård fra 1758 – med den vakre «Fru Beyers Have». Byen har også mange flotte skulpturer og monumenter, samt oldtidsminner og ruiner – bl.a. Hærulfstenen.

Det er gode bademuligheter sommerstid langs Aabenraas 100 km lange kyststrekning. – med idylliske bukter og viker. I tillegg kan turister nyte godt av stedets natur- og aktivitetsmuligheter som f.eks. fisking, sykling, tennis, ridning og golf.
I Aabenraa sentrum er det gode shoppingmuligheter i en av landets lengste gågater (1,2 km) – med mange sjarmerende torv og små spesialbutikker.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger ca. 25 km fra Aabenraa sentrum

Norsk bokmål