Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Billund Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Billund Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Billund Lufthavn miniguide

Billund Lufthavn

Bilutleie Billund Lufthavn

Billund Lufthavn (BLL) er Danmarks nest største lufthavn. Den ligger to km utenfor Billund. Flyplassen har svært gode bussforbindelser både via rutebusser og spesielle flybusser med direkteforbindelse til byer som Aarhus, Vejle og Horsens. Det er god mulighet for å leie bil, og et bilservicefirma kan flyplassen også tilby.

I 2008 var 2.546.856 passasjerer innom lufthavnen. Fra midten av 2009 ble flyplassen betjent av ni flyselskaper, de tre som flyr flest ruter er Ryanair, Cimber-Sterling og SUN-AIR/British Airways.  Den er den mest populærere ruten er det KLM som står for med årlig rundt 200 000 passasjerer til Amsterdam.

Billund fikk en ny terminal i 2002, den gamle brukes kun til cargo. Blant fasilitetene er tax free, noen spesial- og designbutikker og fire ulike kafeer og restauranter. Billund lufthavn gir ut et eget gratis magasin som kommer ut seks ganger i året. Utsikten kan nytes på en balkong som ligger på nivå tre.

Norsk bokmål