Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Roskilde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roskilde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Roskilde miniguide

Leiebil Roskilde
Bilutleie Roskilde

Roskilde ligger i MidtSjælland, nærmere bestemt ved Roskildefjorden i Region Sjælland. Roskilde er en av Danmarks eldste byer og har 46.300 innbyggere (2009).

Byen er kanskje mest kjent for sin Roskildefestival – som har vært arrangert årlig siden 1971. Festivalen har over 100.000 besøkende hvert eneste år.

En av byens største attraksjoner er Roskilde Domkirke fra 1170-tallet i gotisk stil – der mange danske konger og dronninger ligger begravd. Kirken står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste. Andre turistattraksjoner i byen er: Roskilde Kloster, Vikingeskibsmuseet  – der tema er sjøfart, skip og båtbyggingskultur fra vikingtiden, samt byens mange kunstgallerier og glassblåserier. Det er også gode shoppingmuligheter i Roskilde, samt hyggelige caféer og restauranter og et yrende natteliv.

Nærmeste flyplass er Roskilde Lufthavn som ligger 8 km sør for sentrum