Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Roskilde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roskilde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Roskilde miniguide

Leiebil Roskilde

Bilutleie Roskilde

Roskilde ligger i MidtSjælland, nærmere bestemt ved Roskildefjorden i Region Sjælland. Roskilde er en av Danmarks eldste byer og har 46.300 innbyggere (2009).

Byen er kanskje mest kjent for sin Roskildefestival – som har vært arrangert årlig siden 1971. Festivalen har over 100.000 besøkende hvert eneste år.

En av byens største attraksjoner er Roskilde Domkirke fra 1170-tallet i gotisk stil – der mange danske konger og dronninger ligger begravd. Kirken står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste. Andre turistattraksjoner i byen er: Roskilde Kloster, Vikingeskibsmuseet  – der tema er sjøfart, skip og båtbyggingskultur fra vikingtiden, samt byens mange kunstgallerier og glassblåserier. Det er også gode shoppingmuligheter i Roskilde, samt hyggelige caféer og restauranter og et yrende natteliv.

Nærmeste flyplass er Roskilde Lufthavn som ligger 8 km sør for sentrum

Norsk bokmål