Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hillerød

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hillerød inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hillerød miniguide

Leiebil Hillerød
Bilutleie Hillerød

Hillerød (29.683 innbyggere i 2009) ligger nord på Sjælland og er administrativt sentrum i Region Hovedstaden. Byen har et historisk utgangspunkt i en middelalderlandsby med samme navn, som siden vokste rundt Frederiksborg Slot – et imponerende byggverk fra 1560.

Frederiksborg Slot med slottskirken er fremdeles byens viktigste attraksjon, og her befinner dessuten Det Nationalhistoriske Museum seg. Frederiksborg Slot regnes som en av Danmarks 10 største turistattraksjoner. Også Frederiksborg Slotshave, der Hillerød Museum ligger, er et populært besøksmål. En annen populær severdighet er Æbelholt klosterruin – som ligger 5 kilometer vest for selve Hillerød by. En periode i middelalderen var dette Nordens største augustinerkloster.

Nærmeste internasjonale flyplass er København Lufthavn, Kastrup.