Leiebil København Kastrup Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie København Kastrup Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i København Kastrup Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

København Kastrup Lufthavn miniguide

Leiebil København Kastrup Lufthavn

Bilutleie København Kastrup Lufthavn

København Kastrup Lufthavn (CPH) er den største lufthaven i Norden og den 17. største i Europa. Den ligger åtte km sør for København og 24 km fra Malmö i Sverige på den andre siden av Øresund-broen. Den enkleste måten å komme seg til København sentrum er via T-bane fra terminal tre. Det går også jevnlig busser. Åtte ulike bilutleiefirmaer, de fleste av dem i terminal tre, tilbyr bilutleie.

19.715.451 passasjerer var innom flyplassen i 2009. Kastrup består av tre terminaler. Den siste, terminal 3, ble bygget ferdig i 1999 og er primærterminalen til SAS. Kastrup er en av tre hovedbaser for SAS, samt for Norwegian Air Shuttle, Cimber Sterling og transvia.com. Fra Kastrup kan en fly til 130 internasjonale destinasjoner.

Flyplassen har et svært godt tilbud av butikker, spesielt gjelder dette motebutikker samt tilbehør. Her finnes over 20 ulike cafeer og spisesteder. Det nybygde Hilton Cophenhagen Airport Hotell er direkte tilknyttet terminal tre med en overbygget gang.

Norsk bokmål