Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Holbæk

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Holbæk inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Holbæk miniguide

Leiebil Holbæk
Bilutleie Holbæk – Foto: © Hubertus

Holbæk ligger ved Isefjorden nordvest på øya Sjælland, nærmere bestemt i Region Sjælland – 60 km vest for København. Byen har 26.600 innbyggere, mens hele Holbæk kommune har nærmere 70.000 innbyggere.

Holbæk er en moderne by og et viktig handelssentrum på Sjælland. Byen har en vakker havn, gode shoppingmuligheter, mange hyggelige caféer – samt fergeforbindelse til den idylliske øya Orø. Det er i tillegg gode buss- og togforbindelser til Roskilde og København.

De mest besøkte attraksjonene i byen er Holbæk Museum – med 13 historiske bygninger og en arkeologisk samling, Tveje Merløse Kirke fra 1100-tallet, andels-landsbyen Nyvang med sitt friluftsmuseum, Kunstforeningen Æglageret (med skiftende kunstutstillinger), samt Strandparken fra 1898 anlagt i romantisk hagestil – med mange eksotiske trær og busker.

Det er i tillegg gode bademuligheter sommerstid, og byen har både golfbane og gokart-bane. Vinterstid kan man benytte skøytebanen «Isrosen».

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup.