Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hørsholm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hørsholm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hørsholm miniguide

Leiebil Hørsholm
Bilutleie Hørsholm

Hørsholm er en by med ca. 33.000 innbyggere (2009), som ligger i Region Hovedstaden på Sjælland – 25 km nord for København.

Hovedattraksjonen i kommunen er den tidligere kongelige sommerresidensen Hirschholm Slot fra 1730-tallet, som riktignok ble revet i 1810, men Slotshaven omkring bærer fremdeles preg av den gamle barokkhagen. I dag ligger den hvitkalkede, nyklassisistiske Hørsholm Kirke fra 1823 der. Andre severdigheter i Hørsholm kommune er Hørsholm Egns Museum med arkeologiske og kulturhistoriske samlinger fra byen og omegn, Kulturhuset Trommen – som arrangerer konserter og teaterforestillinger – samt Jakt- og Skovbrugsmuseet.

I Rungsted – 2 km øst for Hørsholm sentrum – er det jernbanestasjon med jevnlige togforbindelser til København og Helsingør. I dette området finnes også en flott badestrand og båthavn, samt det populære Karen Blixen Museum.

Hørsholm sentrum har gågate med butikker og kjøpesenter, og i nærområdet finnes naturskjønne skogsområder, parker og golfbaner.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup.