Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hørsholm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hørsholm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hørsholm miniguide

Leiebil Hørsholm

Bilutleie Hørsholm

Hørsholm er en by med ca. 33.000 innbyggere (2009), som ligger i Region Hovedstaden på Sjælland – 25 km nord for København.

Hovedattraksjonen i kommunen er den tidligere kongelige sommerresidensen Hirschholm Slot fra 1730-tallet, som riktignok ble revet i 1810, men Slotshaven omkring bærer fremdeles preg av den gamle barokkhagen. I dag ligger den hvitkalkede, nyklassisistiske Hørsholm Kirke fra 1823 der. Andre severdigheter i Hørsholm kommune er Hørsholm Egns Museum med arkeologiske og kulturhistoriske samlinger fra byen og omegn, Kulturhuset Trommen – som arrangerer konserter og teaterforestillinger – samt Jakt- og Skovbrugsmuseet.

I Rungsted – 2 km øst for Hørsholm sentrum – er det jernbanestasjon med jevnlige togforbindelser til København og Helsingør. I dette området finnes også en flott badestrand og båthavn, samt det populære Karen Blixen Museum.

Hørsholm sentrum har gågate med butikker og kjøpesenter, og i nærområdet finnes naturskjønne skogsområder, parker og golfbaner.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup.

Norsk bokmål