Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kolding

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kolding inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kolding miniguide

Leiebil Kolding
Bilutleie Kolding

Kolding er en havneby som ligger ved Koldingfjorden i Region Syd-Danmark – på østkysten av Jylland. Byen er et viktig transport-, handels- og industrisenter med et innbyggertall på ca. 55.000.  Kolding har flere populære severdigheter og attraksjoner, bl.a. det tidligere kongelige slottet Koldinghus – som ble bygget på 1200-tallet. I dag er slottet restaurert og fungerer som museum.

St. Nicolai-kirken fra 1200-tallet er også en ofte besøkt severdighet. Kirken er bygget i stein, og er en av de eldste i Danmark. De kunstinteresserte bør ta en tur innom byens moderne kunstmuseum Trapholt. Ellers kan Geografisk Have være verdt et besøk – en 12  hektar stor botanisk hage.

Kolding kan ellers by på flott natur og innbydende badestrender. For de shoppinginteresserte har byen Jyllands største kjøpesenter med 120 butikker og restauranter. I tillegg finnes kino i senteret.

Nærmeste flyplass er Billund Lufthavn, som ligger 41 km nord for Kolding .