Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kolding

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kolding inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kolding miniguide

Leiebil Kolding

Bilutleie Kolding

Kolding er en havneby som ligger ved Koldingfjorden i Region Syd-Danmark – på østkysten av Jylland. Byen er et viktig transport-, handels- og industrisenter med et innbyggertall på ca. 55.000.  Kolding har flere populære severdigheter og attraksjoner, bl.a. det tidligere kongelige slottet Koldinghus – som ble bygget på 1200-tallet. I dag er slottet restaurert og fungerer som museum.

St. Nicolai-kirken fra 1200-tallet er også en ofte besøkt severdighet. Kirken er bygget i stein, og er en av de eldste i Danmark. De kunstinteresserte bør ta en tur innom byens moderne kunstmuseum Trapholt. Ellers kan Geografisk Have være verdt et besøk – en 12  hektar stor botanisk hage.

Kolding kan ellers by på flott natur og innbydende badestrender. For de shoppinginteresserte har byen Jyllands største kjøpesenter med 120 butikker og restauranter. I tillegg finnes kino i senteret.

Nærmeste flyplass er Billund Lufthavn, som ligger 41 km nord for Kolding .

Norsk bokmål