Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lyngby

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lyngby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lyngby miniguide

Leiebil Lyngby

Bilutleie Lyngby

Lyngby (som offisielt heter Kongens Lyngby) er hovedbyen i Lyngby-Taarbæk kommune på Sjælland. Den er en forstadsby med ca. 10.000 innbyggere, som ligger 12 kilometer nord for København – i Region Hovedstaden. Byens historie strekker seg tilbake til middelalderen, noe den severdige Lyngby kirke fra rundt 1150 er et eksempel på.

I tillegg til den gamle kirken har byen flere populære attraksjoner å by på. Først og fremst må Sorgenfri Slot – som ligger litt utenfor sentrum – nevnes. Det er et byggverk i barokk stil, som opprinnelig ble oppført i 1705, men som senere har blitt ombygget flere ganger. Slottet står til rådighet for kongehuset – men den vakre Slotshaven er alltid åpen for publikum. Ellers har Lyngby også sitt eget kunstmuseum – Sophienholm.

En annen turistattraksjon i Lyngby er Frilandsmuseet – med sine 100 gamle hus og bondegårder.

Den kjøpelystne kan stikke innom flere spennende butikker i sentrum – eller f.eks. ta en tur innom kjøpesenteret «Lyngby Storcenter» med hele 114 butikker. Stormagasinet»Magasin du Nord» har for øvrig en egen avdeling i Lyngby.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup.

Norsk bokmål