Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lyngby

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lyngby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lyngby miniguide

Leiebil Lyngby
Bilutleie Lyngby

Lyngby (som offisielt heter Kongens Lyngby) er hovedbyen i Lyngby-Taarbæk kommune på Sjælland. Den er en forstadsby med ca. 10.000 innbyggere, som ligger 12 kilometer nord for København – i Region Hovedstaden. Byens historie strekker seg tilbake til middelalderen, noe den severdige Lyngby kirke fra rundt 1150 er et eksempel på.

I tillegg til den gamle kirken har byen flere populære attraksjoner å by på. Først og fremst må Sorgenfri Slot – som ligger litt utenfor sentrum – nevnes. Det er et byggverk i barokk stil, som opprinnelig ble oppført i 1705, men som senere har blitt ombygget flere ganger. Slottet står til rådighet for kongehuset – men den vakre Slotshaven er alltid åpen for publikum. Ellers har Lyngby også sitt eget kunstmuseum – Sophienholm.

En annen turistattraksjon i Lyngby er Frilandsmuseet – med sine 100 gamle hus og bondegårder.

Den kjøpelystne kan stikke innom flere spennende butikker i sentrum – eller f.eks. ta en tur innom kjøpesenteret «Lyngby Storcenter» med hele 114 butikker. Stormagasinet»Magasin du Nord» har for øvrig en egen avdeling i Lyngby.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup.