Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Næstved

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Næstved inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Næstved miniguide

Leiebil Næstved
Bilutleie Næstved

Næstved er en mellomstor by (41.717 innbyggere i 2009) som ligger helt sør på Sjælland – og administrativt tilhører den da også Region Sjælland. Beliggenheten ved utløpet av Susåen er idyllisk.

Næstved har hatt kjøpstadsrettigheter siden 1140 – og var før reformasjonen en viktig klosterby. Et eksempel på det er det gamle Skovklosteret, som ble opprettet av benediktinerne rundt tiden da byen ble grunnlagt. Etter reformasjonen ble dette klosteret omgjort til kostskolen Herlufsholm. Den er i virksomhet fremdeles – og er i dag Næstveds mest berømte attraksjon.

Andre severdigheter i byen er middelalderkirkene Skt. Morten og Skt. Peder, Næstved Museum (som holder til i det tidligere hospitalet Helligåndshuset), Holmegaards Glasværk og Gavnø Slot.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn, Kastrup – som man kan nå i løpet av en time med bil eller tog .