Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nakskov

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nakskov inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nakskov miniguide

Leiebil Nakskov

Bilutleie Nakskov

Nakskov er en by med 13.886 innbyggere (2009), som ligger idyllisk til ved Nakskov Fjord på vestkysten av den sør-danske øya Lolland – i Region Sjælland. Avstanden til København er ca. 160 kilometer.

Byen har en lang historie, og den har hatt kjøpstadsrettigheter siden 1266. Historien er nærværende mange steder i sentrum, der det finnes mange gamle, velholdte bygninger langs trange, pittoreske smågater. De mest populære severdighetene er også av arkitektonisk art: Skt. Nikolai kirke fra 1200-tallet, Dronningens Pakhus fra år 1600, Det Gamle Apotek fra 1645 (med en tilbygget barokkfasade fra 1777) og kjøpmannsgården Theisens Gaard fra 1786.

Også museer er det flere av i byen – først og fremst Danmarks Sukkermuseum, u-båtmuseet U359 og Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum.

Det er ferjeforbindelse til naboøya Langeland – og fra Rødbyhavn (30 km vest for Nakskov) til Puttgarden i Tyskland. Nærmeste flyplass er Lolland-Falster Lufthavn mellom Rødby og Holeby (4 km nord for Rødbyhavn).

Norsk bokmål