Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sønderborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sønderborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sønderborg miniguide

Leiebil Sønderborg
Bilutleie Sønderborg

Sønderborg (27.200 innbyggere i 2009) ligger på begge sider av Als Sund, og er den største byen i Sønderjylland. Hele Sønderborg kommune, som administrativt tilhører Region Syddanmark, har et folketall på 76.800. Byen ble grunnlagt i 1256 og består i dag av en blanding av gamle og nye bygninger.

Sønderborg har, med sin geografiske nærhet til Tyskland, hatt en urolig historie – og i 1864 ble den erobret av Preusserne.  Fra da av og fram til 1920 var byen tysk, men ble så etter en folkeavstemning på ny innlemmet i Danmark.

En av byens mest besøkte attraksjoner er Sønderborg Slot, opprinnelig en middelalderborg, som i dag bl.a. huser et interessant museum for sønderjysk historie. Av andre severdigheter kan følgende nevnes: Kjøpmannsmuseet Kastaniehuset, Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger ca. 7 km nord for sentrum. Her er det daglige ruter til København, og man kan også fly herfra (via København) til en rekke europeiske destinasjoner.