Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sønderborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sønderborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sønderborg miniguide

Leiebil Sønderborg

Bilutleie Sønderborg

Sønderborg (27.200 innbyggere i 2009) ligger på begge sider av Als Sund, og er den største byen i Sønderjylland. Hele Sønderborg kommune, som administrativt tilhører Region Syddanmark, har et folketall på 76.800. Byen ble grunnlagt i 1256 og består i dag av en blanding av gamle og nye bygninger.

Sønderborg har, med sin geografiske nærhet til Tyskland, hatt en urolig historie – og i 1864 ble den erobret av Preusserne.  Fra da av og fram til 1920 var byen tysk, men ble så etter en folkeavstemning på ny innlemmet i Danmark.

En av byens mest besøkte attraksjoner er Sønderborg Slot, opprinnelig en middelalderborg, som i dag bl.a. huser et interessant museum for sønderjysk historie. Av andre severdigheter kan følgende nevnes: Kjøpmannsmuseet Kastaniehuset, Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke.

Nærmeste flyplass er Sønderborg Lufthavn, som ligger ca. 7 km nord for sentrum. Her er det daglige ruter til København, og man kan også fly herfra (via København) til en rekke europeiske destinasjoner.

Norsk bokmål