Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vordingborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vordingborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vordingborg miniguide

Leiebil Vordingborg
Bilutleie Vordingborg

Vordingborg er en liten by med 9.282 innbyggere (2009) i Region Sjælland – nærmere bestemt ved Masnedsund på Sydsjælland. Byen har broforbindelse til Masnedsø og videre over Storstrømsbroen til Falster.

Den gamle ferjebyen Vordingborg hadde sin storhetstid i middelalderen, da flere av de danske kongene periodevis bodde her. Byens mest kjente severdighet er da også ruinene av det gamle Vordingborg Slot fra 1364. Det som står igjen av dette byggverket i dag, er Gåsetårnet – som også er Vordingborgs landemerke. På det opprinnelige slottsområdet ligger det også en mye besøkt historisk botanisk hage. Dessuten finner man Danmarks Borgcenter (tidligere Sydsjællands Museum) her – i to bindingsverkshus, det ene fra 1700-tallet og det andre fra 1800-tallet.

Dagens Vordingborg er ellers en trivelig småby med en intim sentrumsatmosfære – og på begge sider av byen er det fine og populære badestrender. Også de berømte kalksteinsklippene på øya Møn – kjent som Møns Klint – må regnes som en av attraksjonene. De ligger riktignok ca. 40 kilometer øst for selve byen, men innenfor Vordingborg kommunes grenser.

Nærmeste flyplass – København Lufthavn, Kastrup – ligger 100 kilometer nordøst for Vordingborg