Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Vordingborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vordingborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vordingborg miniguide

Leiebil Vordingborg

Bilutleie Vordingborg

Vordingborg er en liten by med 9.282 innbyggere (2009) i Region Sjælland – nærmere bestemt ved Masnedsund på Sydsjælland. Byen har broforbindelse til Masnedsø og videre over Storstrømsbroen til Falster.

Den gamle ferjebyen Vordingborg hadde sin storhetstid i middelalderen, da flere av de danske kongene periodevis bodde her. Byens mest kjente severdighet er da også ruinene av det gamle Vordingborg Slot fra 1364. Det som står igjen av dette byggverket i dag, er Gåsetårnet – som også er Vordingborgs landemerke. På det opprinnelige slottsområdet ligger det også en mye besøkt historisk botanisk hage. Dessuten finner man Danmarks Borgcenter (tidligere Sydsjællands Museum) her – i to bindingsverkshus, det ene fra 1700-tallet og det andre fra 1800-tallet.

Dagens Vordingborg er ellers en trivelig småby med en intim sentrumsatmosfære – og på begge sider av byen er det fine og populære badestrender. Også de berømte kalksteinsklippene på øya Møn – kjent som Møns Klint – må regnes som en av attraksjonene. De ligger riktignok ca. 40 kilometer øst for selve byen, men innenfor Vordingborg kommunes grenser.

Nærmeste flyplass – København Lufthavn, Kastrup – ligger 100 kilometer nordøst for Vordingborg

Norsk bokmål