Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Abu Dhabi Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Abu Dhabi Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Abu Dhabi Lufthavn miniguide

Abu Dhabi Lufthavn
Bilutleie Abu Dhabi Lufthavn

Abu Dhabi Lufthavn ligger 32 km øst for Abu Dhabi. Det går buss mellom flyplassen og Abu Dhabi hver time. Flyselskapet Etihad Airways tilbyr gratis transport for sine passasjerer. I tillegg til flere lokale bilutleiefirma, er Budget, Europcar og Hertz representert på lufthavnen.

I 2008 var 9,026,000 passasjerer innom lufthavnen. Den fungerer som base for flere flyselskaper, blant annet Abu Dhabi Aviation og Etihad Airways. Flyplassen har tre terminaler og en fjerde terminal skal åpnes i 2012.

Abu Dhabi Lufthavn har svært gode shoppingmuligheter og et rikt utvalg av eksklusive taxfree-varer. Her finnes også et godt utvalg av kafeer og restauranter, minibank, apotek og legesenter.  Abu Dhabi Airport Hotell ligger på terminal 1. Hotellet har et businessenter.