Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Abu Dhabi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Abu Dhabi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Abu Dhabi miniguide

Leiebil Abu Dhabi

Bilutleie Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstaden og den nest største byen i De Forente Arabiske Emirater som grenser til Saudi-Arabia i vest. Byen er også hovedstad i en av de syv emiratene i landet, Abu Dhabi, som igjen er det største emiratet i landet. Abu Dhabi grenser ut mot Persiabukta og befinner seg på nordsiden av landet, der landet begynner å svinge opp i en spiss. Innbyggertallet i byen lå på rundt 860 000 i 2006.

Abu Dhabi anses for å være verdens rikeste by samt den 26. dyreste byen i verden, noe som bunner i blant annet oljevirksomheter og turisme. Byen frister med flere fornøyelsesparker og dyrehager som Hili Fun City og Al Ain Zoo. En av verdens vakreste moskeer Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan Mosque bør besøkes, og det arrangeres rundturer flere dager i uken.

Abu Dhabi Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 30 km fra bykjernen. Flyplassen er den nest største i landet med 9 000 000 passasjerer i 2008.

Norsk bokmål