Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dubai Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dubai Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dubai Lufthavn miniguide

Leiebil Dubai Lufthavn
Bilutleie Dubai Lufthavn

Dubai internasjonale Lufthavn (DBX) ligger 4 km sørøst for Dubai og er den største lufthavnen i De Forente Arabiske Emirater.. Både metro og buss er gode transportmiddel for å komme seg mellom flyplassen og Dubai. Hele 16 ulike firma tilbyr bilutleie, blant dem Hertz, Europcar og Sixt.

Flyplassen er en av de største i verden både når det gjelder cargo og passasjerer, i 2009 var 40,9 millioner passasjerer innom lufthavnen. Den har 3 terminaler og det tar rundt 10 minutter å reise mellom terminalene. Flyplassen er et knutepunkt for reiser i Midtøsten, de tre travleste destinasjonene (2009) er Bahrain, Tehran-Imam Khomeini og Kuwait. Den er hovedbase for flere flyselskaper, blant annet Emirates, Cargo Plus Aviation, Royal Jet og Eastern SkyJets

Dubai Lufthavn har eksklusiv og moderne design, og er et paradis for shopping. Det 5,4000 kvadratmeter store dutyfree-komplekset har vunnet 70 internasjonale priser siden det ble åpnet i 1983 som en av Midtøstens første på taxfree. Her er også 25 ulike spisesteder – fra enkle kafeer til eksklusive restauranter. Flyplassen har blant annet business- og konferansesenter og et helsesenter med svømmebasseng, massasje og treningsstudio. Dubai International Hotel ligger like i nærheten av flyplassen.