Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dubai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dubai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dubai miniguide

Leiebil Dubai
Bilutleie Dubai

Dubai er en storby og hovedstad i emiratet Dubai, som er en av syv emirater i landet De Forente Arabiske Emirater.. Dubai befinner seg på vestsiden av landets nordspiss og vender ut mot Persiabukta. Dubai er den største byen i området og i 2008 ble innbyggertallet anslått til i overkant av 2 000 000. Havnen Port Rashid er den viktigste importhavnen i landet.

Byen og emiratet har utrolig mye å by på og hevder seg med å fremvise verdens største attraksjoner. En av de mest berømte attraksjonene er The World, verdens største samling på 300 øyer utenfor kysten som er laget av sand og formet som verdenskartet. I tillegg skilter Dubai med Ski Dubai som er verdens største kunstige slalåmbakke og en av verdens største dyrehager, Dubailand. Verdens største skyskraper Burj Khalifa stod ferdig i januar 2010 og måler 828 meter.

Dubai Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 4 km utenfor Dubai, og i 2009 var flyplassen verdens 17. største i antall passasjerer.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på flere steder i Dubai inkludert ved det kjente hotellet Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotellet og ved World Trade Center. Bilutleie tilbys naturligvis også ved Dubai Internasjonale Flyplass.