Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dubai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dubai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dubai miniguide

Leiebil Dubai

Bilutleie Dubai

Dubai er en storby og hovedstad i emiratet Dubai, som er en av syv emirater i landet De Forente Arabiske Emirater.. Dubai befinner seg på vestsiden av landets nordspiss og vender ut mot Persiabukta. Dubai er den største byen i området og i 2008 ble innbyggertallet anslått til i overkant av 2 000 000. Havnen Port Rashid er den viktigste importhavnen i landet.

Byen og emiratet har utrolig mye å by på og hevder seg med å fremvise verdens største attraksjoner. En av de mest berømte attraksjonene er The World, verdens største samling på 300 øyer utenfor kysten som er laget av sand og formet som verdenskartet. I tillegg skilter Dubai med Ski Dubai som er verdens største kunstige slalåmbakke og en av verdens største dyrehager, Dubailand. Verdens største skyskraper Burj Khalifa stod ferdig i januar 2010 og måler 828 meter.

Dubai Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 4 km utenfor Dubai, og i 2009 var flyplassen verdens 17. største i antall passasjerer.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil på flere steder i Dubai inkludert ved det kjente hotellet Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotellet og ved World Trade Center. Bilutleie tilbys naturligvis også ved Dubai Internasjonale Flyplass.

Norsk bokmål