Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santiago Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santiago Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santiago Lufthavn miniguide

Leiebil Santiago Lufthavn
Bilutleie Santiago Lufthavn

Cibao internasjonale Lufthavn (STI) befinner seg noen kilometer utenfor Santiago de los Caballeros, den nest største byen i Den Dominikanske Republikk. Det finnes shuttle-busser som går mellom flyplassen og Santiago. Det er et godt utvalg av bilutleiefirma på flyplassen, disse er Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, Saving og Dollar.

994,883 passasjerer besøkte Cibao internasjonale Lufthavn i 2008. Den ble åpnet først i 2002 slik at terminalen er moderne. Flyplassen betjener 7 ulike flyselskaper som i tillegg til de nasjonale flyr til destinasjoner i Sør- og Nord-Amerika. Den er hovedbase for PAWA Dominicana.

Cibao internasjonale Lufthavn har et enkelt utvalg av spise- og drikkesteder. Den kan også tilby taxfree, noen butikker og minibank. Det finnes ingen hotell på selve flyplassen.