Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santiago

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santiago inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santiago miniguide

Leiebil Santiago
Bilutleie Santiago – Foto: © Edwin Casado Baez

Santiago er hovedstaden i provinsen med samme navn, og byens offisielle navn er Santiago de los Caballeros. Byen befinner seg i den nordvestlige delen av landet, rundt 50 km fra den nordlige kysten og Atlanterhavet. Santiago de los Caballeros er landets nest største by med et innbyggertall på over 550 000 (2007).

Santiago er en veldig vakker by med historiske og moderne bygninger side om side. Landemerket som preger byen er et 67 meter høyt monument av marmor fra 1940-tallet som på engelsk kalles Monument to the Heroes of Restoration. Noen mindre museer befinner seg i monumentet, men et av de mest populære museene i Santiago er tobakksmuseet. Museo del Tabaco er viet til den kjente sigarproduseringen i området og det er muligheter for å kjøpe eksklusive varer. Calle del Sol er det viktigste og mest kjente handleområdet i Santiago, med forskjellige butikker, barer og restauranter.

Cibao Internasjonale Flyplass ligger i Santiago de los Cabarellos og tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger.