Leiebil Den Dominikanske Republikk

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Den Dominikanske Republikk

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Den Dominikanske Republikk inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Den Dominikanske Republikk miniguide

Leiebil Den Dominikanske Republikk

Bilutleie Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske republikk ligger på øya Hispaniola i Karibien, og har 9,6 millioner innbyggere (2009). Landet ligger øst for Cuba, og har kystlinje mot Atlanterhavet i nord, og Det karibiske hav i sør. Øya er delt mellom to stater: Haiti i vest og Den Dominikanske republikk i øst.

Landskapet er fjellrikt, og Den Dominikanske republikks høyeste punkt – Pico Duarte – ligger 3.087 m.o.h. I nord finnes tropisk regnskog, og mellom fjellene i øst ligger fruktbare daler med sukkerplantasjer. De lavtliggende områdene i sør er preget av tørre savanner. Den Dominikanske republikk har et tropisk monsunklima, med en årlig gjennomsnittstemperatur på +30 grader.

Hovedstaden Santo Domingo ligger på sørkysten, og har 2,2 millioner innbyggere. Byen er også landets største, og det økonomiske og kulturelle sentrum. Santo Domingo har historiske bygninger, museer og kunstgallerier samt gode shoppingmuligheter.

Andre større byer i landet er Santiago de los Caballeros, La Vega og San Pedro de Macorís.

Den Dominikanske republikk er et øyparadis der man kan nyte eksotisk mat, vandre langs de kritthvite sandstrendene med høye palmer og bade i det krystallklare vannet. Landet byr også på spennende natur, kunst og kultur samt har flere årlige festivaler.

Området Punta Cana ligger på østkysten, og er en av de mest populære turistdestinasjoner i landet. Her ligger også Den Dominikanske republikks travleste flyplass – Punta Cana Internasjonale Flyplass.

Flyplassen Las Américas Internasjonale Flyplass er landets nest travleste, og ligger 20 km øst for hovedstaden Santo Domingo.

Gjennom Leiebilguiden.no kan du bestille leiebil på alle feriedestinasjoner i Den Dominikanske Republikk til garantert lave priser.

Norsk bokmål