Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Santo Domingo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santo Domingo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santo Domingo miniguide

Leiebil Santo Domingo

Bilutleie Santo Domingo

Santo Domingo ligger i den sørøstlige delen av Den Dominikanske Republikk. Byen ligger ved den sørlige kysten og grenser til Det karibiske hav. Santo Domingo er landets største by og hovedstad, og i 2008 ble innbyggertallet målt til ca. 2 200 000. Bartolomeo Columbus, broren til Christopher Columbus, grunnla byen i 1496. Den gang lå byen på elven Ozamas høyre bredd, men i 1503 ble Santo Domingo flyttet til vestbredden.

Det er i denne byen flere av Amerikas eldste bygninger befinner seg. Blant annet ble Santa Maria-katedralen, som ennå er i bruk, bygd i 1523. Den eldste hovedgaten i Den nye verden heter Calle Das Lamas og ligger i den historiske bydelen Colonial City. I området er det mange historiske bygninger og interessante museer. En av de mer moderne attraksjonene inkluderer National Aquarium hvor besøkende kan beskue livet i havet via en glasstunnel.

Las Américas Internasjonale Flyplass er den nest travleste flyplassen i landet og ligger ca. 20 km utenfor byen.

Norsk bokmål