Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alexandria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alexandria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alexandria miniguide

Leiebil Alexandria
Bilutleie Alexandria

Alexandria er den nest største byen i Egypt og befinner seg helt i nord. Byen ligger ved Nilens utløp i Middelhavet og har landets største og viktigste havn, som i dag er den vestlige havnen. Det er omtrent 225 km til hovedstaden Kairo i sørøst. Alexandria ble grunnlagt av Alexander den store i 331 f. Kr. og var en av verdens mektigste og vakreste byer i oldtiden. I 2007 lå innbyggertallet på nesten 4 000 000.

Alexandria er en blanding av gammelt og nytt, men mesteparten av det storslagne Alexandria ligger i ruiner eller under vann. Arkeologiske utgravninger har blitt gjort i den gamle, østlige havnen og det er funnet blant annet sfinkser og tempelruiner. Rester av det man tror er Fyrtårnet på Faros, har blitt funnet og var en av verdens syv underverker. Det gamle biblioteket i Alexandria ble gjenreist på begynnelsen av 2000-tallet.

Alexandria Internasjonale Flyplass kalles også El Nouzha Airport og befinner seg ca. 7 km utenfor byen.