Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sharm El Sheikh Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sharm El Sheikh Lufthavn miniguide

Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm El Sheikh Lufthavn (SSH), også kjent som Ophira International Airport, ligger en 20 minutters kjøretur fra sentrum av Sharm El Sheikh. Det går minibusser mellom flyplassen og lufthavnen som kjører i vei når bussene er fulle. De som tilbyr bilutleie er Thrifty, Avis, Morgana Trade Centre, Noama Bay og Budget.

Sharm El Sheikh Lufthavn er den nest største flyplassen i Egypt med 7,430,940 passasjerer i 2009. Den ble åpnet i 1968 og ble opprinnelig brukt som base for det israelske luftvåpenet. I 2007 ble en ny terminal 2 åpnet, og i 2012 vil en terminal 3 stå ferdig. Den betjenes av mange lavprisselskaper som Ryanair og Easyjet som flyr til byer i hele Europa.

Det er flere butikker på flyplassen, blant annet taxfree og en butikk som selger smykker og juveler. Utvalget av kafeer, barer og restauranter er også godt. Flyplassen har en bank men ingen hotell.

Norsk bokmål