Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sharm El Sheikh

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sharm El Sheikhh inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sharm El Sheikhh miniguide

Leiebil Sharm El Sheikhh
Bilutleie Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh ble anlagt av israelerne i 1967 da de tok området under Seksdagerskrigen. Byen befinner seg helt i sør på Sinaihalvøya som igjen ligger øst i Egypt og vest for Israel, Jordan og Saudi-Arabia. Sydspissen av halvøya fører rett ut i Rødehavet. Suezkanalen ligger på halvøyas vestside, mens Akababukten ligger på østsiden. Folketallet i byen ble målt til 12 000 i 2009.

Byen er et av de mest berømte og besøkte turiststedene i området og mange europeere reiser hit på grunn av klimaet og det vakre Rødehavet. Snorkling og dykking er spesielt populært på grunn av de tropiske fiskene og korallrevene, og det er også muligheter for andre vannaktiviteter. Besøkende kan velge mellom store, eksklusive hoteller eller mindre og rimeligere. Mange av de største hotellene i turistområdene frister med attraksjoner som basseng, kasino, spisesteder og butikker.

Det tar omtrent 20 minutter å kjøre fra sentrum til Sharm el-Sheikh Internasjonale Flyplass. Dette er den nest travleste flyplassen i Egypt etter Kairo.