Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brighton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brighton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brighton miniguide

Leiebil Brighton
Bilutleie Brighton

Brighton er en ofte besøkt kystby i grevskapet East Sussex i England. Byen ligger helt sør i landet, like ved Den engelske kanal. Hovedstaden London befinner seg ca. 80 km nord for Brighton. Byen er et av de største badestedene i England og har vært en populær badeby siden 1700-tallet. Innbyggertallet innenfor bygrensene ble målt til nesten 140 000 i 2007.

Klimaet her er varmt med mye sol, og mot slutten av det 18. århundret begynte rike og syke å reise til Brighton på grunn av været og den friske sjøluften. Stedet vokste til en eksklusiv badeby, spesielt etter at Georg IV flyttet hit. Royal Pavilion er en nydelig og eksotisk bygning som ble reist av Georg IV, og det er muligheter for omvisning. I tillegg til mange museer er det også et akvarium her, Brighton Sea Life Centre.

Den nærmeste flyplassen for passasjerer og ruteflyvninger er London Gatwick Airport. Det tar omtrent 45 minutter å kjøre til flyplassen fra Brighton.