Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Burnley

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Burnley inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Burnley miniguide

Leiebil Burnley

Bilutleie Burnley

Burnley er en by i grevskapet Lancashire i England. Grevskapet befinner seg på vestkysten av det nordlige England, mens Burnley ligger mot øst i Lancashire. Elvene River Calder og River Brun løper sammen her, og det er omtrent 18 km til byen Blackburn i vest. Det er ca. 35 km til Manchester som befinner seg sør for Burnley. Innbyggertallet er anslått til over 70 000 (2007).

På 1200-tallet fikk Burnley tillatelse til å holde marked, og på slutten av 1700-tallet hadde byen ekspandert kraftig på grunn av dens viktige rolle i bomullsindustrien. I dag står det flere historiske bygninger i byen, blant annet det middelalderske Towneley Hall som huser et museum og et galleri. I tillegg til det lokale bryggeriet Moorhouse´s fra 1865, frister byen med flere festivaler som Burnley National Blues Festival, som er en av landets største.

Den nærmeste store flyplassen er Leeds Bradford Internasjonale Flyplass som ligger omtrent 40 km utenfor Burnley. Flyplassen tilbyr ruter til mange forskjellige land.

Norsk bokmål