Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Manchester Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manchester Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manchester Lufthavn miniguide

Leiebil Manchester Lufthavn
Bilutleie Manchester Lufthavn

Manchester lufthavn (MAN) ligger 13,9 km utenfor Manchester City. Fra togstasjonen som ligger på flyplassen mellom terminal 1 og 2 går det jevnlig tog til Manchester. Fra samme togstasjon kan en også reise til mer enn 100 destinasjoner i England. Leiebilfirmaet Europcar finnes på alle de tre terminalene på flyplassen.  Manchester lufthavn har fått flere priser, som Travel Weekly Globe Awards’ UK Best Airport i 2008.

I 2008 tok Manchester Lufthavn imot 21,219,195 passasjerer. Det er den travleste flyplassen i England dersom en ser bort fra de som ligger i London, og i 2007 var det den 22. travleste i hele verden. Den har tre sammenkoblede terminaler. Fra Manchester fins det direkteruter til flere internasjonale destinasjoner også utenom Europa, spesielt til USA. De mest populære rutene er Palma de Mallorca, Dublin, Alicante, Malaga og Dubai.

Spise- og shoppingmulighetene på Manchester lufthavn er svært gode. Blant andre fasiliteter er bank, en helsestasjon og en lekeplass for barn som er åpen 24 timer i døgnet. Radisson SAS Hotell er direkte tilknyttet flyplassen. Det fins flere andre hoteller på flyplassen som Hilton Manchester Airport Hotel.