Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oldham

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oldham inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oldham miniguide

Leiebil Oldham
Bilutleie Oldham

Oldham ligger mot den nordlige delen av England, i grevskapet Greater Manchester som befinner seg på den engelske vestkysten. Oldham ligger omtrent 10 km nordøst for byen Manchester og det er ca. 70 km til Liverpool i vest. Oldham er en ganske ny by i England og begynte ikke å vokse før under den industrielle revolusjonen på 1700-tallet. I dag er innbyggertallet målt til nesten 105 000 (2008).

Byens historie begynner på 1700-tallet og før denne tiden var området ideelt for sauehold. Oldham gjorde seg tidlig bemerket innenfor tekstil- og bomullsindustrien. Av historiske landemerker bør man merke seg Foxdenton Hall som ble bygd tidlig på 1700-tallet og Alexandra Park som ble anlagt i 1865. Gallery Oldham gir besøkende en god innføring i byens historie og kulturarv, mens Saddleworth Museum gir en forståelse av hvordan innbyggerne levde før i tiden samt utstilling om blant annet tekstilindustrien.

Manchester Airport ligger omtrent 30 km sør for Oldham og er den travleste flyplassen i landet utenfor London-området.