Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oldham

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oldham inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oldham miniguide

Leiebil Oldham

Bilutleie Oldham

Oldham ligger mot den nordlige delen av England, i grevskapet Greater Manchester som befinner seg på den engelske vestkysten. Oldham ligger omtrent 10 km nordøst for byen Manchester og det er ca. 70 km til Liverpool i vest. Oldham er en ganske ny by i England og begynte ikke å vokse før under den industrielle revolusjonen på 1700-tallet. I dag er innbyggertallet målt til nesten 105 000 (2008).

Byens historie begynner på 1700-tallet og før denne tiden var området ideelt for sauehold. Oldham gjorde seg tidlig bemerket innenfor tekstil- og bomullsindustrien. Av historiske landemerker bør man merke seg Foxdenton Hall som ble bygd tidlig på 1700-tallet og Alexandra Park som ble anlagt i 1865. Gallery Oldham gir besøkende en god innføring i byens historie og kulturarv, mens Saddleworth Museum gir en forståelse av hvordan innbyggerne levde før i tiden samt utstilling om blant annet tekstilindustrien.

Manchester Airport ligger omtrent 30 km sør for Oldham og er den travleste flyplassen i landet utenfor London-området.

Norsk bokmål