Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Portsmouth

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Portsmouth inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Portsmouth miniguide

Leiebil Portsmouth

Bilutleie Portsmouth

Portsmouth befinner seg på Portsea Island helt sør i England. Byen tilhører grevskapet Hampshire som ligger vest i landet og er den nest største byen i Hampshire. Portsmouth ble grunnlagt på 1100-tallet, og det er i dag omtrent 200 000 innbyggere i byen (2008). Havnen i Portsmouth har vært en av landets viktigste i flere hundre år, både på grunn av at det er basen til Royal Navy og fordi verdens eldste tørrdokk ligger her.

Portsmouth er en blanding av gammelt og moderne, med den historiske og ærverdige havnen mot store kjøpesentre og livlig natteliv. I havneområdet ligger det gamle skip hvor man kan gå ombord samt mange museer. D-Day Museum omhandler dagen i 1944 da de allierte tok seg over kanalen fra Portsmouth til Normandie. The Pyramids er et innendørs badeparadis for hele familien, mens Clarence Pier er en stor fornøyelsespark med alt fra karuseller til spisesteder.

Southampton Airport er den nærmeste flyplassen og ligger ca. 30 km unna byen.

Norsk bokmål