Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Southampton Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Southampton Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Southampton Lufthavn miniguide

Leiebil Southampton Lufthavn

Bilutleie Southampton Lufthavn

Southampton Internasjonale Flyplass (SOU) ligger 7 km utenfor Southampton. Den beste måten å reise mellom flyplassen og Southampton på er med tog, og det er den korteste ”plain to train”- avstanden i hele Europa. Fra jernbanestasjonen på flyplassen kan en reise til flere destinasjoner i England, og med hurtigtog er en i London på 66 minutter. Leiebilfirmaene ligger tvers overfor terminalbygningen like ved Short Stay Car Park. De som tilbyr bilutleie er Hertz, Avis, Europcar, National, og Alamo.

I 2008 var 1,945,993 passasjerer innom flyplassen som er den 20. største i England. Southampton Lufthavn er hovedbase for Flybe. De tre mest populære internasjonale destinasjonene er Paris, Amsterdam og Alicante. Southampton har noen få spisesteder, taxfree og et lite utvalg av butikker. Det nærmeste hotellet, Best Western Botleigh Grange Hotel, ligger 5 km fra flyplassen.

Norsk bokmål