Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sheffield

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sheffield inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sheffield miniguide

Leiebil Sheffield
Bilutleie Sheffield

Sheffield er en by i grevskapet i South Yorkshire som befinner seg i hjertet av England, litt lenger nord enn sør. Det er omtrent 60 km til Manchester som ligger i nordvest. Sheffield ligger ved elven Don, like ved stedet hvor Don løper sammen med 4 mindre sideelver. I 2008 ble innbyggertallet målt til over 530 000 innenfor bygrensene. Byen begynte å vokse på 1000-tallet og ble etter hvert en stor og kjent knivprodusent.

Sheffield anses for å være den grønneste byen i landet, og her finnes det utallige parker av ulike slag. Den botaniske hagen Victorian Botanical Gardens bør avlegges et besøk i tillegg til nasjonalparken Peak District National Park. Nasjonalparken er Storbritannias eldste og største, og her er det små, historiske landsbyer som må oppleves. Byen frister også med mange museer, teatre og en mengde gallerier. Kirkene St. Peter og St. Paul stammer fra 1100-tallet.

Flyplassen Robin Hood Airport Doncaster Sheffield befinner seg ca. 30 km utenfor Sheffield.