Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Manchester

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manchester inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manchester miniguide

Leiebil Manchester

Bilutleie Manchester

Manchester er en engelsk by som ligger i grevskapet Great Manchester. Byen befinner seg mot vestkysten nord i landet, og det er omtrent 60 km til Liverpool som grenser til Irskesjøen i vest. Det er en stor havn i byen på grunn av Manchester Ship Canal som går fra elven Mersey ved Liverpool. I 2008 ble innbyggertallet innenfor bygrensene målt til nesten 465 000.

Manchesters historie går tilbake til 1300-tallet og byen vokste på grunn av tekstilindustrien. I dag er det mange museer i byen som gir en innføring i både historien og industrien, blant annet The Manchester Museum og Cube. Byen er kjent for hattemakeri, noe man kan lære mer om hos Stockport´s Hat Works. Like utenfor Msnchester ligger attraksjoner som landets største akvarium Blue Planet og dyrehagen Chester Zoo med over 500 forskjellige dyrearter.

Manchester Airport er den travleste flyplassen i landet utenfor London-området. Det går flyvninger til store deler av verden og flyplassen ligger ca. 14 km utenfor byen.

Norsk bokmål