Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Manchester

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Manchester inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Manchester miniguide

Leiebil Manchester
Bilutleie Manchester

Manchester er en engelsk by som ligger i grevskapet Great Manchester. Byen befinner seg mot vestkysten nord i landet, og det er omtrent 60 km til Liverpool som grenser til Irskesjøen i vest. Det er en stor havn i byen på grunn av Manchester Ship Canal som går fra elven Mersey ved Liverpool. I 2008 ble innbyggertallet innenfor bygrensene målt til nesten 465 000.

Manchesters historie går tilbake til 1300-tallet og byen vokste på grunn av tekstilindustrien. I dag er det mange museer i byen som gir en innføring i både historien og industrien, blant annet The Manchester Museum og Cube. Byen er kjent for hattemakeri, noe man kan lære mer om hos Stockport´s Hat Works. Like utenfor Msnchester ligger attraksjoner som landets største akvarium Blue Planet og dyrehagen Chester Zoo med over 500 forskjellige dyrearter.

Manchester Airport er den travleste flyplassen i landet utenfor London-området. Det går flyvninger til store deler av verden og flyplassen ligger ca. 14 km utenfor byen.