Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Southampton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Southampton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Southampton miniguide

Leiebil Southampton
Bilutleie Southampton

Southampton befinner seg helt sør i England og tilhører grevskapet Hampshire. Byen ligger innenfor øya Isle of Wight, helt øverst i bukta Southampton Water som strekker seg fra Den engelske kanal. Like ved stedet hvor Southampton ligger møtes elvene Test og Itchen. Southampton er den største byen i Hampshire med et innbyggertall på nesten 250 000 (2008).

Southamptons historie strekker seg tilbake til romertiden, noe det fortsatt finnes bevis på i gamlebyen i form av rester av den romerske bymuren. Byen har lenge vært en viktig havn og ble skadet under 2. verdenskrig. Dette medførte at store deler av byen ble ødelagt, men flere historiske bygninger overlevde, blant annet museet Medieval Merchants House fra 1200-tallet. Southampton er også en moderne by som kan tilby gode handlemuligheter, arrangerte rundturer i sentrum, båtturer på vannet og en mengde frodige parker hvorav noen stammer fra middelalderen.

Southampton Airport befinner seg bare 7 km fra sentrumskjernen og er den 20. største flyplassen i Storbritannia.