Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stoke

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stoke inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stoke miniguide

Leiebil Stoke
Bilutleie Stoke

Stoke-on-Trent er en betegnelse som omfatter seks mindre områder, blant annet Stoke og byens sentrum Hanley. Disse områdene utgjør byen Stoke-on-Trent i grevskapet Staffordshire og kalles på folkemunne ”The Potteries” på grunn av keramikk- og porselensproduksjonen. Stoke-on-Trent ligger mot vest i det sentrale England, mellom byene Manchester og Birmingham. Elven Trent renner gjennom byen, og i 2008 ble innbyggertallet anslått til over 160 000.

Pottemakeri er viktig i Stoke-on-Trent og industrien strekker seg tilbake til 1500-tallet. Besøkende kan få et bedre innblikk i produksjonen og historien ved å besøke en av fabrikkene, galleriene, sentrene eller keramikkmuseene. Hos de mange fabrikkutsalgene kan de berømte og vakre varene fås kjøpt, blant annet merkene Royal Doulton og Portmeirion. Stoke-on-Trent byr på idylliske hager og parker med forskjellige fasiliteter. Hele familien kan ta turen til fornøyelsesparken Alton Tower eller Trentham Monkey Forest, som er en stor park med mange aper.

Flyplassen Manchester Airport er den nærmeste flyplassen til Stoke-on-Trent og befinner seg ca. 40 km utenfor byen.