Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cardiff

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cardiff inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cardiff miniguide

Leiebil Cardiff
Bilutleie Cardiff

Cardiff er hovedstaden i Wales som er et land tilknyttet Storbritannia og grenser til Englands sørlige halvdel i øst. Grevskapet som byen tilhører heter South Glamorgan og ligger sør i Wales. Cardiff befinner seg helt sør i grevskapet og er den største byen i Wales. I 2009 ble antall innbyggere anslått til litt over 300 000. Byen har en viktig kullindustri og havn.

En av de mest kjente severdighetene i Cardiff er Cardiff Slott. Romerne reiste minst to fort på samme sted, men det er bare deler av grunnmuren til det siste fortet som står igjen sammen med grunnmuren til det nåværende slottet. Cardiff Bay er et populært tilholdssted både på grunn av de mange barene og restaurantene, men også grunnet aktivitetene som foregår på vannet. Cardiff Bay Visitor Centre byr på forskjellige utstillinger og har en spesiell tubeform.

Cardiff Airport er den eneste flyplassen i Wales som tilbyr internasjonale flyvninger. Flyplassen befinner seg omtrent 20 km vest for byen.