Leiebil Wales

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Wales

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wales inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wales miniguide

Leiebil Wales

Bilutleie Wales

Wales er en halvøy i det sørvestlige Storbritannia, og har 3 millioner innbyggere (2009). Området grenser til England i øst, og har kystlinje til Bristol Channel i sør, St. Georg’s Channel i vest og til Irskesjøen i nord. Øya Anglesey i nordvest tilhører også Wales.

Landskapet i Wales består av fjellområder, bakker, fruktbare daler, innsjøer og fosser – samt lavland langs kysten. Høyeste fjelltopp er Snowdown, som ligger 1085 m.o.h.

Wales har et maritimt klima med kalde vintre og varme somre. Det er overveiende kjøligere og fuktigere i Wales enn i England.

Hovedstaden Cardiff ligger helt sør i Wales, og har 320.000 innbyggere. Cardiff er en viktig havneby, og har mange turistattraksjoner. De mest populære er Cardiff Castle og Castell Coch. Hovedstaden har også flere interesante museer, gode shoppingmuligheter og et yrende natteliv med restauranter og puber.

Andre større byer i Wales er Swansea, Camarthen, Newport, Merthyr Tydfil og Rhondda.

Wales har stor turisme, og er kjent for sin vakre og ville natur. Halvøya har også mange vakre slott, rik historie og spennende kultur. Det offisielle språk i Wales er engelsk og det keltiske språket walisisk.

Cardiff International Airport ligger 20 km vest for hovedstaden.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i Wales i de fleste større byer. Velg destinasjon i søkemotoren over og bestill en leiebil i 3 enkle steg.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål