Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ipswich

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ipswich inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ipswich miniguide

Leiebil Ipswich
Bilutleie Ipswich

Ipswich ligger sørøst i England og er hovedstaden i grevskapet Suffolk. Byen har lenge vært en viktig havn og befinner seg ved elven Orwell, omtrent 20 km fra elvens utløp i Nordsjøen. Ipswich har produsert varer av keramikk og ull siden 600-tallet, og på 1600-tallet måtte havnen ekspandere. I dag ligger folketallet på over 140 000 (2008).

Bybildet i Ipswich preges av gamle bygninger og de fleste stammer fra middelalderen. Herregården Christchurch Mansion fra 1548 og den offentlige skolen fra 1400-tallet er kjente severdigheter. For den som vil oppleve de typiske engelske vertshusene, er det mange gamle og ærverdige i Ipswich, blant annet Great White Horse som Charles Dickens brukte i boka Pickwick Papers. Barna kan kose seg på Kidz-Kingdom mens de voksne besøker en av byens mange museer.

Reisende som ankommer med fly, kan ta flyet til Norwich Internasjonale Flyplass som befinner seg 65 km fra Ipswich. Et annet alternativ er London Stansted Airport som ligger 67 km unna.