Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie London Stansted Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i London Stansted Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter billig bilutleie ved London Stanstead Lufthavn? Det er praktisk å hente leiebilen allerede på flyplassen, slik at man slipper å være avhengig av offentlig transport. Du kan velge mellom mange forskjellige biltyper og prisklasser, og det lønner seg å bestille bilen i god tid før ankomst. Da får akkurat den bilen som passer deg og dine behov. Ved å sammenligne priser på leiebil fra flere aktører, vil du kunne finne et ekstra godt tilbud til ditt opphold i London.

London Stansted Lufthavn miniguide

Leiebil London Stansted Lufthavn
Bilutleie London Stansted Lufthavn

London Stansted Lufthavn (STN) ligger omtrent 50 kilometer nord-øst for London. Det er den tredje travleste flyplassen i Storbritannia og en av Londons fem internasjonale flyplasser. Den enkleste måten å komme seg inn til og fra London på er med tog som går hvert 15. minutt fra flyplassen og tar 45 minutter. Fem ulike firma tilbyr bilutleie.

I 2008 tok flyplassen hånd om 22,360,364 passasjerer. London Stansted er først og fremst brukt av lavprisselskaper som Ryanair og EasyJet, og fungerer også som hovedbase for disse selskapene. Fra Stansted kan en fly til 160 ulike destinasjoner i Europa og Nord-Afrika.

Flyplassen har et bredt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Det er to hoteller på flyplassen. En shuttlebuss kjører fra London Stansted til Hilton London Stansted.  Det nye Radisson SAS hotellet ligger to minutter fra terminalen og kan nås via en gangvei med tak. United Business Centre ligger like i nærheten av flyplassen med møterom og kontorer.

Trafikk

Veinettet i Storbritannia er godt utbygd og har flotte motorveier. Storbritannia har venstrekjøring, og rattet sitter på høyre side. Selvom de fleste tilpasser seg venstrekjøring fort, er det viktig å være ekstra oppmerksom i veikryss og i rundkjøringer. Synes man det virker uvant å gire med venstre hånd, anbefales det å bestille en leiebil med automatgir.

Husk at fartsgrensene i England er miles per hour – istedenfor km/t. I byområder er fartsgrensen 30 mph – noe som tilsvarer 48 km/t. Fartsgrensen på motorveier er 70 mph (112 km/t) og på landeveier 60 mph (96 km/t).

I sentrale London kan det være kaotisk å kjøre bil, og i enkelte soner er det innført rushtrafikkavgift (“Congestion Charge”). Denne avgiften gjelder alle hverdager i tidsrommet 07.00 – 18.30 – og koster 8 GBP. Områdene er markert med skilt som viser en hvit C på rød bakgrunn. Avgiften betales fra mobilen, internett eller på bensinstasjoner.

Kjøretips med leiebil

Skal du kjøre til London fra flyplassen, velger du motorvei M-11. Storbritannias hovedstad London har omlag 8 millioner innbyggere, og er et av verdens viktigste politiske, økonomiske og kulturelle sentre. I London finner man et vell av severdigheter og attraksjoner – i tillegg til flotte shoppingmuligheter og et yrende uteliv. Noen av de mest kjente landemerker i London er bl.a. Big Ben, House of Parliament, British Museum samt slottet Buckingham Palace – residensen for den engelske kongefamilien. Også St. Paul’s Cathedral fra 1710 har høye besøkstall samt Tate Modern, som er et nasjonalgalleri for moderne kunst.

Ønsker man flott utsikt over London, kan man ta turen opp i verdens største pariserhjul – London Eye. Byen er også berømt for sine teatre, operahus og konsertsaler. Det mest kjente konserthuset er Royal Albert Hall, som ble innviet i 1871.

Et annet kjøretips er universitetsbyen Cambridge, som ligger 50 km nord for London Stanstead Lufthavn. Cambridge ligger ved elva Cam, og har omlag 123.000 innbyggere. Byen er en av Englands eldste, og fikk bystatus allerede i 1207. Cambridge har mange vakre bygninger. Spesielt kjent er Cambridge University, som ble innviet i 1209 samt det gotiske kapellet King’s College Chapel fra 1400-tallet.

Cambridge har også flere museer – bl.a. kunstmuseet “Kettle’s Yard”, arkeologisk og antropologisk museum samt militærmuseet “Imperal War Museum” – som ligger i Duxford 20 km sør for Cambridge og kan nås via en gangvei med tak. United Business Centre ligger like i nærheten av flyplassen med møterom og kontorer.