Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie London Heathrow Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i London Heathrow Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

London Heathrow Lufthavn miniguide

Leiebil London Heathrow Lufthavn
Bilutleie London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Lufthavn (LHR) ligger i Hillingdon, Londons vestligste bydel, 22 km fra sentrum. Lufthavnen har fem terminaler, den siste ble åpnet i mai 2008. Terminal 1 og 3 ligger i gåavstand mens terminal 4 og 5 kan nås med gratis busser og tog. Fra London kan en komme seg til og fra Heathrow både med buss, tog og metro. Sju firmaer tilbyr bilutleie.

Heathrow er verdens 3. største lufthavn målt i antall passasjerer (2008) med over 67 millioner passasjerer årlig, og den største i Europa. Den er brukt av 98 forskjellige flyselskaper som flyr til over 170 ulike destinasjoner. Flyplassen er hovedsete for British Airways, BMI og Virgin Atlantic Airways.

Heathrow har det en kan ønske seg av shoppingmuligheter, alt fra luksusvarer fra Harrods til taxfree og bohandel. Restaurantene og kafeene har et bredt utvalg av mat fra alle verdenhjørner. Andre fasiliteter er trådløst internett, massasjestoler og skjønnhetspleie, ulike VIP-longer og lekeplass for barn. Det finnes flere hoteller tilknyttet de ulike terminalene.