Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Newcastle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newcastle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newcastle miniguide

Leiebil Newcastle
Bilutleie Newcastle – Foto: © Ken Brown

Newcastle-uopn-Tyne er en by i grevskapet Tyne and Wear og byen ligger nordøst i England. Grevskapet har fått navnet etter elvene Tyne og Wear som renner i området, og byen fikk navnet på 1000-tallet da normannerne bygde et slott her. Elven Tyne renner gjennom Newcastle og byen er kjent for kullindustrien som startet opp på 1200-tallet. Innbyggertallet i Newcastle ligger på over 270 000 (2008).

Newcastle er en gammel by som er en blanding av gammelt og moderne, samtidig som den bærer preg av å være en industriby. På Discovery Museum kan man lære mer om byens historie og dens rolle i blant annet kull- og bomullsindustrien. I gamlebyen står det fortsatt rester av bymuren fra 1200-tallet samt flere kirker fra middelalderen. Blue Reef Aquarium er et akvarium med haier og tropiske fisker som bør besøkes, og River Escapes arrangerer båtturer langs elven Tyne.

Newcastle Airport befinner seg omtrent 10 km utenfor bykjernen og er den 13. travleste flyplassen i Storbritannia.