Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Newcastle Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newcastle Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newcastle Lufthavn miniguide

Leiebil Newcastle Lufthavn
Bilutleie Newcastle Lufthavn

Newcastle Lufthavn (NCL) ligger 9,3 km utenfor Newcastle. En av de enkleste måtene å komme til og fra flyplassen på er ved hjelp av metroen, som er en av de mest moderne i England, og tilknyttet 60 ulike stasjoner. Leiebilfirmaene Europcar, National, Alamo, Hertz og Avis ligger i første etasje tvers ovenfor terminalen for innenlandsflyvninger.

I 2008 besøkte 5,039,993  passasjerer Newcastle Lufthavn. Den er hovedbase for Eastern Airways, EasyJet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. De fem mest populære destinasjonene er Amsterdam, Palma, Alicante, Malaga og Dublin.

Flyplassen har rundt 10 barer, kafeer og restauranter. Den ble renovert i 2007, og siden da har den fått et godt utvalg av taxfree og andre butikker. Den er kjent for å være svært barnevennlig, og tilbyr et spesielt utvalg for barn både når det gjelder underholdning, shopping og mat. The Cheviot Executive Lounge er tilgjengelig for alle passasjerer mot et gebyr og har internett, telefon og fax. Britannia Newcastle Airport Hotel og Newcastle Airport Premier Travel Inn ligger i gåavstand fra flyplassen.