Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tallinn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tallinn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tallinn er kjent for sin sjarmerende gamleby, moderne kultur og rike historie, som du enkelt kan oppdage i ditt eget tempo med en leiebil. Når du velger leiebil i Tallinn, kan du også nyte komforten av å reise direkte til dine utvalgte severdigheter uten å være avhengig av offentlig transport.

Tallinn miniguide

Tallinn
Bilutleie Tallinn

Tallinn er hovedstaden i Estland og ligger helt nord i landet. Byens havn, som er den viktigste i landet, fører ut i Finskebukten like sør for Finland. Det er omtrent 80 km til Finlands hovedstad Helsinki. Dette er Estlands største by og i 2010 ble innbyggertallet anslått til over 405 000. Tallinn het Reval fram til 1918 og var en handelsby allerede på 900-tallet.

Gjennom historien har byen vært underlagt forskjellige herredømmer. Byen bærer preg av danskenes tid fra 1200-tallet, hansaene fra 1500-tallet, svenskene fra 1700-tallet og russerne fra 1800-tallet. I gamlebyen, som ble oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 1997, finnes gamle bymurer, tårn og kirker fra middelalderen. Her ligger Europas eldste apotek som var i drift på 1400-tallet. Tallinn tilbyr gode handleområder, mange museer inkludert et friluftmuseum om hvordan folk levde før i tiden, gallerier, aktivitetsparker og konserthaller.

Klimaet i Tallinn karakteriseres som et fuktig kontinentalklima, med kjølige vintre og milde somre. Gjennomsnittstemperaturen i januar ligger rundt −4°C, mens juli ofte byr på behagelige 20°C. Nedbør er jevnt fordelt gjennom året.

Flyplass

Lennart Meri Tallinn Airport er en internasjonal flyplass og den største i landet. Flyplassen ligger ca. 4 km utenfor bykjernen. Leiebilselskaper som HertzAvis, og Budget har avdelinger direkte på Lennart Meri Tallinn lufthavn. Dette gir deg tilgang til en rekke biler rett ved ankomst, fra økonomiklasser til luksusbiler, slik at du kan finne et kjøretøy som passer ditt behov og budsjett.

Populære flyruter

  • Oslo: Flyselskaper som SAS og Norwegian tilbyr ruter mellom Oslo og Tallinn med en flytid på ca. 1 time og 40 minutter.
  • Stockholm: Flere daglige avganger binder Stockholm med Tallinn, flytiden er rundt 1 time.
  • Helsinki: Med en kort flytur på omtrent 30 minutter, er Helsinki en av de raskeste internasjonale rutene til Tallinn.

Kjøretips med leiebil

Når du leier bil i Tallinn, åpner det seg mange muligheter for spennende utflukter. Her er noen forslag;

  • Kadriorgpalasset og parken: En kjøretur med leiebil på under ti minutter fra sentrum fører deg til denne vakre parken. Her kan du besøke det storslåtte palasset som Peter den store bygde for sin kone, Catherine.
  • Lahemaa nasjonalpark: Omtrent en times kjøring øst for Tallinn finner du denne naturskjønne parken, som er perfekt for turgåing, sykling og piknik. Parken har også historiske herregårder.
  • Pirita: Kjent for sin kystlinje og marina. På en varm sommerdag er dette det ideelle stedet for en avslappende dag på stranden.
  • Haapsalu: Denne sjarmerende kystbyen ligger omtrent 1,5 times kjøretur med leiebil fra Tallinn og er berømt for sin gamle bydel, spa-kultur og den vakre promenaden langs havet.