Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tartu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tartu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tartu miniguide

Tartu
Bilutleie Tartu

Tartu ligger i Estlands sørøstlige del og hovedstaden Tallinn befinner seg ca. 190 km nordvest for byen. Elven Emajogi renner gjennom byen og knytter sammen innsjøene Peipus og Vortsjarv som er de to største innsjøene i Estland. Tartu er den nest største byen i landet og er det intellektuelle og kulturelle senteret. Befolkningsantallet ble i 2009 anslått til å ligge på over 102 000. Tartu ble grunnlagt i 1030 og er landets eldste by.

Tartu har byttet hender flere ganger og sitter på en rik kulturarv, som universitetet fra 1632. Historiske bygninger inkluderer flere herregårder fra 1500-tallet, blant annet Luke Manor med den tilhørende parken Luke Manor Park. For å lære mer om byens og landets historie kan man besøke et av stedets historiske museer, som Estonian National Museum. Gamlebyen består av trange gater og vakker arkitektur, og rådhusplassen har vært byens markedsplass siden 1200-tallet.

Tartu Airport befinner seg ca. 10 km utenfor bykjernen. Flyplassen tilbyr foreløpig flyvninger til Riga og Stockholm.