Leiebil Filippinene

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Filippinene

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Filippinene inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Filippinene miniguide

Leiebil Filippinene

Bilutleie Filippinene

Filippinene er en øynasjon i Stillehavet med 92 millioner innbyggere (2009), som ligger utenfor kysten av Sørøst-Asia. Filippinene består av 7107 øyer som er omgitt av Sør-Kinahavet,  Sulusjøen og Celebessjøen.

Landets største øyer er Luzon i nord og Mindanao i sør. Høyeste punkt er Mount Apo, som ligger 2954 m.o.h. De fleste av øyene er skogkledte vulkanøyer – hvorav 20 av vulkanene er aktive. Landskapet består av fruktbar jord, tropiske regnskoger i innlandet, og store områder med palmer langs kysten.

Landet har et varmt, tropisk klima hele året – der gjennomsnittstemperaturen er + 25 grader. Høysesong for turister er i perioden november til mai, da landet har minst nedbør.

Filippinene er et idyllisk ferieparadis med vakker natur, gjestfrie mennesker, innbydende sandstrender og krystallklart vann..

Hovedstaden Manila er landets nest største by med 1,6 millioner innbyggere innenfor bykjernen.

Manila ligger på øya Luzon, og er en pulserende storby med både gamle og nye bygninger. Hovedstaden er dessuten landets økonomiske, kulturelle og industrielle sentrum.

Landets største by ligger også på øya Luzon, og heter Quezon City (2,7 mill. innb.). Andre større byer på Filippinene er Cooloocan, Davon City, Cebu City og Zamboanga.

Hovedflyplassen på Filippinene er Ninoy Aquino International Airport, som ligger 7 km sør for  Manila.

Størst turisme er det på øya Borocay – som ligger 35 min. i flytid fra Manila. Øya er verdenskjent for sin vakre, kritthvite sandstrand «White Sand Beach» på vestkysten.

Leiebilguiden.no henter priser på leiebil fra flere firma i både Cebu og Manila.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål